noscript

Myyntiehdot

Maksaminen: Maksut suoritetaan tilauksen yhteydessä hyväksyttyjen maksutapojen mukaisesti.

Toimitus: Tuotteet, jotka sisältävät lisäpalveluja, toimitetaan noin 7 päivän kuluessa. Tuotteet ilman lisäpalveluja toimitetaan noin 5 päivässä.

Tuotteiden saatavuus: Tuotteet toimitetaan varastosaldojen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan asiakkaalle.

Palautusehdot

Palautusoikeus: Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteet, joissa on asiakkaan pyynnöstä tehtyjä erikoispalveluita kuten teroitus tai kaiverrus, eivät kuitenkaan kuulu palautusoikeuden piiriin.

Tuotteen kunto palautuksessa: Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäiskunnossa ja -pakkauksessa.

Palautuskulut: Asiakas maksaa palautuskulut, ellei tuote ole virheellinen tai viallinen.

Hyvitys: Ostoksen peruuntuessa hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksu.

Palautuksen aikaraja ja osoite: Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Palautusosoite ilmoitetaan erikseen. Asiakkaan on tarvittaessa todistettava palautuksen tapahtuneen määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Ilmainen palautus: Asiakkaille tarjotaan ilmainen palautus Matkahuollon kautta käyttämällä palautuskoodia 9556505. Koodi toimii vain Matkahuollon asiakaspisteissä, ei pakettiautomaateissa.

Peruutusilmoitus: info@maxedge.fi

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on yhden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Takuu kattaa valmistusvirheet ja materiaaliviat. Takuu ei kata normaalia kulumista, vahinkoja, jotka johtuvat väärinkäytöstä, huolimattomuudesta tai muutoksista, joita ei ole valmistajan hyväksymä. Takuuvaatimukset edellyttävät ostokuitin esittämistä.

0
  0
  Ostoskorisi
  Sinun korisi on tyhjäPalaa kauppaan
  Keskustele WhatsAppissa
  Tarvitsetko apua?
  Scan the code
  Ota meihin yhteyttä WhatsAppissa! Lähetä meille viesti milloin vain, niin vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua palveluidemme kanssa. Klikkaa tästä aloittaaksesi keskustelun heti!